Masterbau_lakasfelujitas_facebook
Masterbau_lakasfelujitas_felmeres_tanacsadas_garancia
Masterbau_lakasfelujitas_csaladihaz_generalkivitelezes
Masterbau_lakasfelujitas_konyhabutor_asztalos
Masterbau_lakasfelujitas_gyerekbutor_asztalos
Masterbau_lakasfelujitas_festes_szinek
Masterbau_lakasfelujitas_festes_szobafesto
Masterbau_lakasfelujitas_panelhaz_generalkivitelezes_szigeteles_vakolas
Masterbau_lakasfelujitas_acelszerkezet_hegeszto_lakatos_munka
Masterbau_lakasfelujitas_alpintechnika_veszelytelenites_ablak_tisztittas
Masterbau_lakasfelujitas_alpintechnika_veszelytelenites_tisztittas

Főoldal

2089_Masterbau_lakasfelujitas_generalkivitelezes_allapotfelmeres_banner.jpg

Üdvözöljük honlapunkon!

Házfelújítás, panel lakás felújítás szakértelemmel

Bízza otthona építését / felújítását egy dinamikusan fejlődő, magas szakmai színvonalú, pontos határidőkkel dolgozó, megbízható kivitelező cégre! Vállalkozásunk több mint 18 éve működik sikeresen az építőipari piacon, köszönhetően a felkészült szakembergárdának, a korszerű technológiai háttérnek, valamint felelősségteljes kivitelezői személetnek.
Felújítás piacképes áron

A modern eszközök, a szakmailag felkészült kivitelező csapat és az átgondolt üzletpolitika jelentős előnyöket biztosít számunkra versenytársainkkal szemben a hatékonyság, az ár, a határidő és a garanciavállalás terén.

Munkáink során minden esetben a szakszerű, gyors és kiváló minőségű kivitelezésre törekszünk. Legyen akár építés vagy komplex házfelújítás, akár részleges lakás átalakítás (pl. fürdőszoba felújítás, konyha felújítás, stb.), akár lakberendezés a feladat, cégünk mindig maximálisan igazodik a Megrendelő elképzeléseihez és igényeihez.

A Masterbau nem multinacionális cég, nem rendelkezünk több száz dolgozóval - sokkal fontosabb számunkra a minőség, családias hangulat és rugalmasság.

Társaságunk a magas minőségi színvonal fenntartására, Megbízóink legteljesebb kiszolgálására törekszik. Nem véletlen, hogy kivitelező cégként Budapesten és vonzáskörzetében jelentős nagyságrendben részesedünk az épület felújítási munkákból.Sikerünk záloga

  • Megrendelői igények mindenekelőtti kielégítése. Ennek érdekében társaságunk vezetősége és valamennyi dolgozója elhivatott a minőségi munkavégzés iránt, munkáját felelőséggel a legjobb tudása szerint végzi el.
  • Partnereinkkel való korrekt, hosszú távú együttműködés, valamint kapcsolataink ápolása érdekében, munkáinkat állandó minőségben, valamint a határidőre teljesítjük.
  • Átlagon felüli minőségű szolgáltatás nyújtása megrendelőink részére, a szolgáltatásunkkal szembeni megelégedettség növelése érdekében.
  • Fejlődés biztosítása, az átlagot felülmúló szerszámozottságunk és rugalmasságunk nyújtotta adottságok, valamint a mindenkori piaci lehetőségek kihasználásával és a versenyképesség meg-tartásával.

Épületfelújítás (intézmények, társasházak), házfelújítás (családi téglaházak), panel lakás felújítás garanciával, lakásátalakítás és lakberendezés a stílusos otthonteremtés jegyében